Els preus de la electricitat estan en una clara tendència a l’alça i més en aquestes dates.

Volem compartir amb vosaltres algunes idees per intentar baixar un mica els costos i com alguns productes de #Loxone us poden ajudar.

 

  1. Desactivar els dispositius en Stand-by

Un estalvi de 50 € aproximadament.

Els dispositius que es queden en mode Stand-by son petits consumidors d’energia, però per aquest motiu la majoria del temps es queden en aquest estat. Si tenim 5 dispositius que desconnectem completament quan no els utilitzem podem arribar a estalviar uns 100 €/any.

Amb el producte Smart Socket Air podem convertir qualsevol endoll amb un endoll automatitzat. Ens permet desactivar els dispositius quan sortim de l’habitació o des de l’App en qualsevol moment.

  1. Reduir la potència contractada

Un estalvi de 100€ aproximadament

Optimitzar el màxim  la potència contractada, permet que podem reduir una de les parts més importants en la factura de la llum, i que no depenen de si consumim més o menys donat que es una part “fix”.

En una casa Intel·ligent amb el nostre sistema #habitechgirona , podem tenir un control exacte dels diferents consums i prioritzar per tal que no funcionin el mateix temps. Si hem de fer la rentadora i a la mateixa vegada tenim altres electrodomèstics en marxa, podem escollir desactivar-los de forma automàtica per un temps determinat i rebre una notificació.

  1. Ventilació curta enlloc de Finestres inclinades

Un estalvi de 120 €

Deixar les finestres inclinades durant hores per ventilar l’habitació és el que sovint fem, però recomanem obrir les finestres per complet durant uns minuts i  millor, si poden ser dues obertures oposades  per garantir l’intercanvi d’aire.

A l’obrir les finestres, hauríem d’apagar la calefacció o l’aire condicionat, encara que sigui per uns minuts, és important apagar aquest sistema e inclús deixar-los apagat en breu temps després de tancar, per aprofitar la  calor residual.

Amb els contactes de portes i Finestres que us podem oferir des de #Habitechgirona, la casa sap en cada moment l’estat de les Finestres. Regulant la calefacció i l’aire condicionat durant el temps que estiguin obertes, i que reactiva automàticament en tancar. A més a més, el control de clima pot activar el sistema de recirculació de l’aire per garantint la seva qualitat.

4. Utilitzar il·luminació LED

Estalvi aproximat de 150 €

La il·luminació LED ja sabem que tenen més durabilitat que les convencionals, però a més a més permet estalviar fins a un 80% en la electricitat.

Recomanem l’ús de la nostra il·luminació LED especialment desenvolupada per a una instal·lació intel·ligent. Llums Sport RGBW y WW, tires LED o làmpades de pèndol combinen a la perfecció en els diferents espais per crear il·luminació indirecta o focalitzada, on també es pot jugar amb les intensitats i colors. Il·luminació intel·ligent i estalvi.

El preu de les bombetes LD son més alt però la seva vida útil es significativament major.

  1. Regular la temperatura amb 1º C menys

Estalvi aproximat de 100 €

Diversos estudis estimen que baixar la temperatura de la calefacció en 1ºC i pujar-la 1ºC en mesos de calor, a més a més de zonificar on sigui possible, permet estalviar fins a un 10% el cost dels sistemes de climatització.

Habitech, amb el sistema intel·ligent de control de la calefacció i refrigeració, no només garanteix que les habitacions tinguin la temperatura adequada, sinó que aprèn a optimitzar per arribar a les temperatures “objectiu” de la manera més eficient.

A més quan no hi ha Ningú a casa, la calefacció es regula automàticament.