Habitech és una empresa gironina que ha nascut recentment amb l’objectiu de poder integrar el sistema Smarthome a totes les llars possibles, facilitant i fent més còmode la vida de la gent que hi viu. I, com tot projecte que neix en aquest segle XXI, la presència a Internet és bàsica. Per aquest motiu hem llançat a la xarxa aquesta pàgina web i hem decidit apostar per crear aquest espai, el bloc d’actualitat, que us mostrarà la nostra visió particular sobre les Smart Homes, així com consells per utilitzar-les de la manera més eficient.

En aquesta primera entrada, us volem explicar què fem i quins serveis us podem oferir, a més de la funcionalitat de la nova pàgina web.
A Habitech planifiquem i integrem sistemes Smart Home en edificis de nova construcció, edificis industrials, establiments d’hostaleria i comerç i també en reformes i rehabilitacions. I us preguntareu: què permet fer, aquesta tecnologia? Imagineu que aneu en cotxe i, de sobte, comença a ploure i els eixugaparabrises s’encenen sols. Si fa núvol i és fosc, els llums també s’encenen i tot s’apaga automàticament en el moment en què les condicions tornen a canviar. Avui dia, ningú es sorprèn amb aquesta tecnologia aplicada als cotxes. No ens hauria de sorprendre tampoc que, amb el mateix sistema, casa nostra ens ajudi a controlar i optimitzar el funcionament del dia a dia: sistemes d’il·luminació i consumidors elèctrics, control de climatització i persianes, rec automàtic de jardins, seguretat amb alarmes o tenir un control intel·ligent de la piscina.

Nosaltres posem tots els nostres esforços en la programació d’un sistema que farà que l’immoble respongui en cada moment i en cada situació de la manera més eficient. A l’apartat de serveis podeu consultar amb més detall tot el que us oferim.
La pàgina web d’Habitech té la voluntat de ser molt visual i aclaridora. Consta de diferents apartats on podreu descobrir qui som, així com els serveis que oferim detallats i un apartat de contacte per si teniu qualsevol dubte i ens voleu demanar informació. També, una secció d’actualitat, on us trobeu ara mateix. A la secció de projectes podreu veure els diferents treballs que portem a terme.

 

Contacta’ns i potser la següent en aparèixer-hi serà casa teva!