A vegades pensem equivocadament que pel sol fet d’adaptar la nostra llar a les noves tecnologies, necessitarem forçosament molts dispositius per a cada tasca. I no és així. Realment, la tecnologia arriba a nosaltres per fer-nos la vida més senzilla, i així ens ho permet l’Smart Home també.

Habitech neix amb l’objectiu d’integrar un sistema intel·ligent a totes les llars perquè el mateix immoble respongui a les nostres necessitats. Per tant, tan sols ens farà falta un sol dispositiu que ho centralitza tot.

Tanmateix, al smartphone hi estaran vinculats tots aquells dispositius que desitgem: càmara de seguretat, plaques solars, motor per a l’obertura del control remot, etc.

El que més volem genèricament és facilitat i comoditat. Des d’Habitech, fem instal·lacions de manera que es puguin controlar totes les necessitats que cobreixen però amb un valor afegit, un disseny únic i irrepetible.

Habitech proporciona les instal·lacions a edificis de nova construcció, reformes o rehabilitacions, a hosteleria i comerços com a edificis industrials. A qualsevol lloc on s’incorpori la tecnologia Habitech, es permet controlar i optimitzar l’il·luminació, la climatització, les persianes, la seguretat amb alarmes tècniques d’intrusió, rec, el controls de las piscina o el control d’accés. I tot això, ho permet fer des del nostre smartphone.

T’imagines estar a casa teu i poder preparar la temperatura ambient i ven climpatitzada per a tenir la casa a punt per a quan tu arribis? Has pensat alguna vegada en poder preveure l’entrada forçosa dels lladres gràcies a la videovigilància? O personalitzar l’il·luminació de la llar segons el teu estat d’ànim? Ara, tot això és possible amb Habitech.

Aquesta és la nostra filosofia Habitech, t’hi sumes?