Estem molt contents de poder anunciar que Habitech ha asolit la categoria de Gold Parter amb Loxone. Era el nostre primer repte i l’hem asolit en molt poc temps.

Habitech va confiar des del principi en Loxone pels projectes d’Smart Home. Són productes de qualitat, amb un disseny elegant i que tenen una propietat que ens encaixa perfectament amb la nostra filosofia, ja que estan fets de manera intel·ligent.

Un producte intel·ligent necessita algú que ho aprofiti i ho instal·li de manera també  intel·ligent. Per això, amb filosofies semblants, era evident que el binomi Loxone-Habitech ens portaria a l’èxit als dos.

Fa uns dies, en Miquel i en Francesc, partner managers de Loxone, van venir a fer una visita a alguns dels diferents projectes que Habitech ha portat a terme i van poder comprovar com aprofitem al màxim les qualitats dels seus productes, aconseguint que les nostres Smart Home tinguin gairebé vida pròpia. La relació entre els dos és ara encara més estreta i estem segurs que junts arribarem molt lluny.